Juni, feest je mee?

Juni, feest je mee?

Juni is wat ons betreft een echte feestmaand. We hebben enkele vrije dagen extra. Vaderdag is een feestelijk moment voor alle papa's en kinderen, jong en oud. De zomer is nu echt op komst. Genieten van de zon en de lange avonden, dat is feest! En ook de vakantiemaanden komen dichterbij... onze studenten moeten deze maand nog even alles geven! Maar daarna volgt voor hun een hele zomer met (coronaproof) feestjes, welverdiend. 

Papa is een stoere held. Papa houdt van ons, ook al zegt hij het niet vaak. Papa is bezorgd en daarom soms te streng of al eens boos. Maar op papa kunnen we altijd rekenen. Papa is een speelvogel en haalt graag stomme grapjes uit. Papa neemt ons mee op avontuur want hij durft alles. Papa lust ook graag boterhammen met choco, chips en snoep, net als ik. Papa en ik, wij zijn de dikste vrienden! 

Zondag 14 juni vieren we vaderdag. Het moment om papa te laten zien hoe blij we zijn met hem. Een zelfgemaakt kunstwerk of een mooie tekening kunnen niet ontbreken. Wil je papa graag verwennen met een extraatje? Wij helpen je graag verder. We hebben de beste verzorgingsproducten voor papa's, met stoere geuren en frisse texturen. 

Ze werken al enkele maanden grotendeels van thuis uit, onze studenten. Niet evident: digitale lessen, voornamelijk online sociaal contact en extra taken die maar blijven komen. Voor veel studenten (en ouders) waren de afgelopen weken op zijn minst uitdagend. Nu komen de laatste loodjes eraan. Probeer jezelf te focussen en te verzorgen: gezonde voeding, regelmatige rustpauzes en voldoende slaap. En alles komt altijd goed! 

Studeren vraagt concentratie, alertheid en doorzettingsvermogen. Maar ook kunnen ontspannen en een goede nachtrust. Loopt het daar mis? Dan kunnen voedingssupplementen helpen. Vraag gerust ons advies. Een persoonljike aanpak is belangrijk, want elke student heeft andere gewoontes en een ander doel te halen. 

Wil jij een instant zomergevoel? En een instant mood booster? Elke dag? Zet dan de Classis After Oil van RainPharma in je douche! Je wil nooit nog iets anders. Wist je dat insmeren met een after oil een dagelijks ritueel is in Colombia? Dit filmpje vertelt je het mooie ontstaan én het gebruik van de After Oil van RainPharma. Deze zomer lanceert RainPharma enkele limited editions: 1 liter heerlijkheid aan 30% korting, een verwenbox van 250 mL met 3+1 gratis, of een travel buddy van 100 mL. Jij kan alvast jouw exemplaar hier reserveren want op = op. En de zomer is nog maar net begonnen!