Jouw zomerplannen, onze zomerplannen, SUMMER GLOW!

Jouw zomerplannen, onze zomerplannen, SUMMER GLOW!

Heb jij je zomerplannen al helemaal op orde? Kampjes voor de kinderen, uitstapjes met het gezin, een vakantie in binnen-of buitenland. Heerlijk toch! De nieuwe vrijheid die we stilaan krijgen geeft een extra dimensie. Heb jij ook het gevoel dat je vanaf nu niets meer gaat uitstellen of op de lange baan schuiven? 

Deze zomer is van jou!

Deze zomer doe jij lekker je eigen ding. Kies je voor een vakantie in binnen- of buitenland? Ben je voorzichtig of ga je volop genieten van de evenementen die er zullen zijn? Kies je voor je intieme vrienden of ga je fijn terrasjes doen op het drukste plein van de buurt? Aan jou de keuze! 

Summer Glow

Wij hebben ook plannen deze zomer! We geven heel de zomer lang workshops om jou nog meer te laten stralen. Wil jij iets doen aan je levensstijl, waardoor je fitter, slanker, energieker en vrolijker door het leven zwiert? Kom eens langs voor een gezondheidsgesprek. Heb je er genoeg van om op goed geluk verzorgingsproducten uit te kiezen, maar wil je weten welke perfect afgestemd zijn op je huidtype? Reserveer een plekje voor een huidanalyse. Gebruik je hier en daar een product van RainPharma maar wil je weten wat dit Belgische gamma voor natuurlijke verzorging nog meer te bieden heeft? Of ken je het helemaal niet maar ben je wel nieuwsgierig? Dan maken wij tijd om voor jou om alles uit te leggen en te laten testen. Zou je graag overstappen naar minerale make up van Cent Pur Cent maar durf je er niet goed aan beginnen? Wij helpen je persoonlijk op weg!

 

Wil jij je SUMMER GLOW volop laten stralen? Kijk dan in je agenda welke dinsdag- of donderdagavond in juli augustus je kan vrijmaken vanaf 18u.  Je reserveert je persoonlijke workshop via mail . Dat is alles! Wij zorgen voor de rest: een rustig plekje en alle tijd die nodig is om jouw vragen te beantwoorden en de producten te laten uittesten. Aarzel niet en maak deze stralende zomer helemaal van jou!