apotheek tessenderlo webshop advies medicatie huidverzorging

Geen tijd om stil te staan!

Wat kunnen we voor je doen? 

Een tijd waar alles anders is dan vroeger, is een moment van reflectie. Het valt misschien op, of misschien ook niet, maar wij stellen onszelf constant in vraag. Wat hebben onze patiënten nodig? Waar kunnen we onze diensten verbeteren? Welk aanbod ontbreekt er nog? Heb jij nog opmerkingen of suggesties voor ons? We horen het graag. Stuur onze een mailtje. Hou je vooral niet in. We hebben evenveel nood aan constructieve kritiek als aan complimenten. Dus ook jouw minder positieve ervaringen kan je kwijt. 

Waar willen wij naartoe?

Misschien had je dat niet verwacht. Een apotheek is toch een apotheek zeker? Daar koop je geneesmiddelen die de dokter voorschrijft en de kous is af. Wij zien dat net iets anders. Wij streven naar een apotheek waar je zowel bij ziekte als gezondheid terecht kan. Preventie van ziekte is voor ons minstens even waardevol als het behandelen van een aandoening. Natuurlijk proberen we bij het afleveren van je medicatie voldoende uitleg te geven over de werking, het juiste gebruik en de eventuele bijwerkingen. We vinden het echter super belangrijk en minstens even leuk om ook te vertellen hoe je je gezondheid kan behouden of verbeteren. We willen daarom nog meer inzetten op producten die ons advies ondersteunen.

We zitten niet stil!

De afgelopen maanden hebben we onze werking en ons aanbod kritisch bekeken. Ons aanbod zal dus veranderen. Sommige dingen verdwijnen, en die worden dan uitverkocht aan zachte prijzen. Maar we bieden natuurlijk andere dingen aan, die veel meer aansluiten bij onze visie: mensen fit, gezond en actief houden. Met producten die fijn zijn om te gebruiken maar ook mooi zijn om naar te kijken. Je bent natuurlijk meer dan welkom om ze te komen ontdekken, in de apotheek of online

www.apotheekbinnenhof.be

Sinds de lockdown van dit voorjaar zijn we online meer zichtbaar. je volgt ons toch al op facebook en instagram? De afgelopen maanden werd er flink gewerkt aan onze website. Waar we ook flink aan gewerkt hebben, is onze webshop. Want het is toch zo handig om alvast eens online te gaan kijken wat we aanbieden. Doe dat zeker! Je kan bestellen en je producten  hier afhalen, of we sturen ze op. Met de feestelijke maand december in het vooruitzicht, is het zeker de moeite om te gaan kijken bij de cadeau's die wij voor jullie hebben klaarstaan. 

We houden van actie en we houden van onze job.
En dat alles dankzij jou... tot gauw!

Nadine, Katrien en Koen.