Detox mee!

Detox mee!

 
hoe gaat het er mee? 

De laatste maanden van de winter vind ik persoonlijk altijd heel lang duren. Het gebrek aan licht en warmte van de zon beginnen door te wegen. Ik heb dan ook altijd wat minder energie en zin om dingen aan te pakken. Ik eet wat meer, ik sport wat minder, en ik lig 's avonds eigenlijk te lang in de zetel. 

Het fijne is dat dit altijd weer overgaat zodra de lentezon komt piepen. Het fluiten van de vogels, het verzetten van het uur, de lengte van de dagen. Het geeft me elk jaar opnieuw dat extra duwtje dat ik nodig had om terug te starten. 

Deze ochtend ben ik bijvoorbeeld voor het eerst sinds lang weer gaan zwemmen. Mijn werktelefoontjes kon ik buiten in de zon doen. En voor het avondeten heb ik samen met de kinderen enkele snelle en gezonde gerechten gekookt. 

Heb jij, net als ik, soms te weinig energie en zou je vlotter de dag door willen dansen? Zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, een doffe of onzuivere huid en wil je graag opnieuw stralen? Ben jij een of twee kilootjes bijgekomen en wil je die weer kwijt? 
 
Gun je lichaam ook een Paaspauze en pak je ongezonde gewoontes aan, samen met ons! Contacteer ons snel en volg samen met ons het Smart Nutrition Project, hét programma om je lichaam weer in balans te brengen.

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om met je slechte voedingsgewoonten te breken.

Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Mail ons of bel ons op 0479/29.33.81 en volg in groep het Smart Nutrition Project. Je deelt ervaringen, tips én aanmoedigingen met elkaar! Zo ga je een week lang samen voor een of twee kilootjes minder, een pak meer energie en een stralende huid. Super leuk toch?

Heb je nood aan een volledige reset, dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van een voedingsconsulent of diëtist. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat.


Om te starten maak je een afspraak met ons. Je kan een gratis en vrijblijvend een infogesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.  Proficiat alvast met jouw nieuwe start!