Bestel nu de exclusieve i wonder box van RainPharma!

Bestel nu de exclusieve i wonder box van RainPharma!

Dé grote verrassing van dit najaar is er eentje van verwondering, van verbazing, van vertrouwen. RainPharma lanceert een prachtige, exclusieve box met 20 topproducten. Welke? Dat is een verrassing. Voor jou, maar ook nog voor ons! Geef jij je over aan het avontuur, aan het onverwachte? Bestel dan nu de i wonder box! 

RainPharma i wonder box

Je bestelt via onze webshop zo snel mogelijk de i wonder box van RainPharma. We hebben een beperkt aantal exemplaren en op = op. Deze box kost je nu €299 maar bevat RainPharma producten ter waarde van €750. Ben jij een échte RainPharma lover dan word je sowieso verwend met de heerlijkste producten en doe je ineens een super deal van €451 korting. Je kan de box afhalen tijdens de i wonder days op 28-29-30 oktober. Wat er precies in de box zit, is ook voor ons nog een geheim. Maar dat het de moeite zal zijn, dàt weten we wel. En ook dat je ook nog wat leuke extra's krijgt - maar die verklappen we pas als je de box besteld hebt.
Twijfelen is echt niet nodig, het zal een heerlijke ontdekkingsreis vol verrassingen worden, dat staat vast. 

 

Als jij zin hebt in een super spannende verrassing waar je plezier, verwondering en voordeel uit haalt dan is deze box exact wat je nodig hebt! Wij kijken alvast uit om jou te mogen verrassen op de i wonder days op 28-29-30 oktober. 
 

Nadine * Katrien * Koen