Producten voor huidverzorging

Nuxe


Nuxe weet dat elke vrouw wonderlijk is! Hun gamma verwent de huid met de sublieme geuren, actieve ingrediënten en zalige texturen. De natuurlijke bestanddelen zijn geselecteerd om zelfs de meest gevoelige huid te laten stralen. Ook hun verzorgingsprodukten voor mannen zijn het ontdekken waard!

Lierac​

De produkten van Lierac combineren technische kennis met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ze worden ontwikkeld om actief de huid te verzorgen en beschermen tegen veroudering, pigmentatie, droogte. Hun actieve bestanddelen zijn verwerkt in produkten voor gespecialiseerde aanpak: ogen, lichaam, gelaat. Ze garanderen een feilloos resultaat, zonder evenwel in te boeten aan de luxe van jezelf te verwennen, elke dag opnieuw.

Bioderma


Het onderzoek van de laboratoires Bioderma legt zich toe op de studie van de gezonde huid. Ze ontrafelen de mechanismen die in werking treden bij onevenwicht door ziekte, veroudering, externe factoren. De produkten van Bioderma helpen de huid om zijn natuurlijke processen te bewaren, te (re)activeren of te herstellen, waardoor het zijn gezonde toestand hervindt.

Avène


Het thermaal bronwater van Avène heeft kalmerende, verzachtende en anti-irriterende eigenschappen. Het is het essentiële bestanddeel van alle produkten van de Laboratoires Dermatologique Avène, het verzorgingsgamma voor de meest gevoelige huid. De produkten van Avène kunnen elk huidtype, zelfs overgevoelig en geïrriteerd, verzachten en verzorgen.

Louis Widmer

In 1960 hadden Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max een uitgebreide kennis en ervaring in de internationale cosmeticamarkt. Ze ontwikkelden hierdoor hun eigen visie en konden die enkel verwezenlijken met een eigen bedrijf. Louis Widmer was geboren. Sinds de oprichting blijft de firma zijn originele motto trouw: de best mogelijke kwaliteit, een maximale efficiëntie en een optimale huidtolerantie. Louis Widmer doorstaat de tand des tijds door vast te houden aan zijn traditie: het essentiële behouden, de durf om onafhankelijk te zijn en geen dierproeven uitvoeren.

Saforelle

De produkten van Saforelle bevatten kliskruid, dat gekend is om zijn verzachtende werking. Ze verzorgen de slijmvliezen en de gevoelige, zelfs geïrriteerde huid. Hun gamma werd speciaal ontwikkeld voor de intieme hygiëne van volwassenen en de verzorging van de delicate babyhuid.