Producten voor baby's en kinderen

Onderstaande merken verzorgen de huid van uw baby in alle zachtheid.

Mustela

Al meer dan 60 jaar schrijft Mustela één van de mooiste verhalen van zorg en bescherming voor baby's en moeders over de hele wereld.


Vanaf de geboorte is de huidbarrière als een schild dat het lichaam beschermt. Met de diepgaande kennis van de huid van baby's en kinderen biedt Mustela deskundige verzorgingsproducten die deze functie optimaal ondersteunt, zodat de huid een goed niveau van hydratatie kan behouden. Na 10 jaar onderzoek ontdekten Mustela deskundigen dat de huid van baby’s een onverwachte rijkdom aan oorspronkelijke cellen, stamcellen van de huid, bezit. Om dit kostbaar kapitaal te behouden, verrijkt Mustela haar produkten met Avocado perseose®, een gepatenteerd  biomimetisch en natuurlijk actief bestanddeel. Hierdoor wordt de cellulaire rijkdom van de huid behouden en de huidbarrière van baby's versterkt.

Zorg dragen voor de kleinsten betekent ook: hun leefwereld beschermen. Mustela geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten: de verzorgingsproducten bevatten gemiddeld 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken zijn alle flessen recycleerbaar, is het gebruikte karton afkomstig uit duurzaam beheerde wouden en zijn de schuimvormende producten bioafbreekbaar.

Difrax

Ruim veertig jaar geleden startte een onderneming in babyartikelen: Difrax. Sinds de oprichting oogst de producent van babyprodukten succes en groeide het concern uit tot een belangrijke speler met babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Sinds 1999 is difrax afgestapt van het uitgemolken lichtblauw voor jongens en roze voor meisjes. Het eigen ontwerpteam ontwerpt producten in hippe kleuren. Ze hebben ook kleinere fopspenen ontworpen, want zo'n babysnoetje dat schuilgaat achter een grote speen is niet echt mooi.

Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk maken.

Medela

Moedermelk is de beste voeding voor een baby. Medela wil de gezondheid van moeder en baby bevorderen via de enorme voordelen van moedermelk. Daarom ontwikkelt Medela borstvoedingsprodukten die het gezin ondersteunen tijdens deze unieke fase in het leven van moeder en kind. Het bedrijf verlegt grenzen en maakt produkten gebaseerd op onderzoek, veiligheid en efficiëntie. Medela stelt alles in het werk voor een zorgeloze borstvoedingsperiode.