Haaranalyse

Tijdens een haaranalyse gebruiken we een camera om de toestand van de hoofdhuid en het haar in beeld te brengen. Vaak komen mensen met bepaalde klachten zoals schilfers, vet haar, haaruitval, futloos haar, jeuk. De camera helpt met het opsporen van de oorzaak van deze klachten. Hierdoor kunnen we behandelingen voor de hoofdhuid en verzorgingen voor het haar adviseren die perfect inspelen op de behoeften van uw hoofd. 

Een goede haarverzorging vermijdt problemen

Niet alleen onze huid verdient de beste verzorging, ook ons haar. Produkten, aangepast aan uw hoofdhuid en haartype, hebben onmiddellijk effect in geval van problemen (schilfers, jeuk, vet haar, ...). Ze halen met zachtheid en efficiëntie ook het beste uit gezond haar.

Samenwerking met specialisten

Bij de vaststelling van een medisch probleem verwijzen we de patiënt door naar een huisarts of dermatoloog. We voorzien uiteraard in de complementaire behandeling van kwalen (eczeem, psoriasis, seborreïsch eczeem) of in een zuiver cosmetische, op comfort gerichte behandeling (jeuk, schilfers). We gaan op zoek naar aangepaste verzorging en voorzien steeds duidelijke ingrediëntenlijsten in geval van allergieën. We beschikken over een uitgebreid aanbod van producten voor een gezond haar, met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.